Wat kost een webshop

Wat kost een webshop

Dat is uiteraard een belangrijke vraag voor de ondernemer, het antwoord erop is niet zo gemakkelijk. Er zijn vele factoren die meewegen. Van je webshop wil je uiteraard het allerbeste halen, daarom ben je bij tvvonline.com aan het juiste adres.

Alles tegen elkaar afwegen, dat is het voornaamste, zo kun je pas echt profijt hebben van de conversie, zonder dat de kosten de pan uit rijzen. Er is veel om aan te denken bij het starten en ontwikkelen van een webshop.

Van alles het beste

De mooiste website, de juiste webteksten, de beste adwords en de goede linken, daar gaat het om. Bij tvvonline.com gaat het om het neusje van de zalm, dat is wat je webshop verdient.Het begint bij de analyse van het bedrijf en de service of het product of producten die het levert. Dit brengt ons bij de volgende stap: de doelgroep. Een hotel met meerdere sterren heeft een heel andere doelgroep dan een plaatselijke lunchroom. Er is zoveel diversiteit voor wat betreft de bedrijven en niet te vergeten de doelgroepen, dat het heel belangrijk is om deze te uitkristalliseren. Bij tvvonline.com weten we precies hoe dat moet.

Vervolgens wordt er, uiteraard in overleg, een strategie uitgezet die werkelijk begint bij het bedrijf en uitkomt bij de doelgroep. Alles wordt onder de loep genomen, ook het zoekgedrag, de vraag naar informatie, de woorden waar de doelgroep op speurt en wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Dan is het tijd om een strategie te ontwikkelen, waarbij op allerlei zaken wordt gelet.

Wij kunnen van jouw website of webshop een groot succes maken met behulp van Adwords. De adwords, ofwel advertentiewoorden worden op juiste wijze bedacht en gekoppeld aan de zoekmachine google. Het mooie van het systeem dat de adverteerder pas betaalt als er daadwerkelijk op het woord wordt geklikt en zo de website of de –shop wordt bereikt.

 

Het is afhankelijk van de kosten van het woord hoeveel dit is per klik. Bovendien kun je een maximum bedrag per dag vastleggen, zodat het niet uit de hand loopt. Er zijn wel duurdere en minder dure woorden. De maximum prijs voor het duurste woord ligt rond de €15,- per klik.

 

kosten webshop

 

Daarom willen wij als bureau graag persoonlijke service geven, helemaal op maat, op het bedrijf en de ondernemer. Wij denken mee met ieder persoonlijk. Bij ons is een klant geen nummer en het bedrijf ook niet. Elke ondernemer, bedrijf of product  is uniek, daarom de service ook. De adwords moeten daar ook aan worden gepast. Zo is een betaalbare webshop

 

Client5
Client4
Client3
Client2
Client1