Tandartspraktijk website design

Voor tandartspraktijken zijn er veel websites op de markt die een specifieke ontwerp hebben. Het is een model met een homepage, een “over ons” en een contact button. Maar een dergelijk ontwerp is niet verplicht voor jouw website. De industrie voor digitale technologie en webdesign ontwikkelt zich met de dag en het heeft er voor gezorgd dat ook met een laag budget, je een mooie website kan maken.

De website voor een tandartspraktijk moet de praktijk weerspiegelen. Dit betekent dat wanneer je een bedrijf opzet dat je uiteraard eerst een ontwerp maakt voor je praktijk, waarna je begint aan het ontwerp voor je website. Laten we het hebben de belangrijke aspecten van een website voor een fysiotherapiepraktijk.

 1. Bedenk welke pagina’s je op jouw website wilt hebben.
 2. Maak unieke pagina’s en geef ze een unieke naam, bv.: neem contact op met uw tandarts
 3. Schrijf een kort e-book waarin je tips geeft over het voorkomen van mondproblemen en de behandeling bespreekt. Zet dit op de homepage van je website zodat mensen het kunnen downloaden door hun e-mail op te geven. Je krijgt hiermee potentiële e-mailadressen die je in de toekomst kan gebruiken.
 4. Vermeld duidelijk de openingstijden van de praktijk.
 5. Plaats foto’s van de praktijk en een video waarin een behandeling laat zien.
 6. Ontwerp een sterke oneliner die je op elke pagina van de website laat zien om mensen te herinneren wat jouw waardes zijn.
 7. Plaats dezelfde oneliner op de muren van de praktijk en op bij de ingang. Dit zal patiënten zeker laten zien dat hun tandarts heel bewust en verantwoordelijk is.
 8. Decoratie is erg belangrijk, vergeet niet om wat tandarts gerelateerde afbeeldingen toe te voegen in de praktijk waaruit jouw passie voor het beroep blijkt.
 9. Dezelfde decoratie plaats je dan op de website.
 10. Zet “24/7 bereikbaar” in de sidebar van de website zodat deze altijd zichtbaar is.
 11. Maak een online agenda of schema waarop uw vrije tijd te zien in tijdens de week. Dit patiënten overhalen om een afspraak in te boeken.
 12. Geef aan dat er ook een online service is in het geval van een noodgeval.

Dit zijn de tips om jouw praktijkwebsite efficiënt te ontwerpen. Het is niet iets nieuws, maar toch is het voor veel niet bekend. Neem met ons contact op wanneer je hierover meer wilt weten en waar wij je kunnen ondersteunen.

Client5
Client4
Client3
Client2
Client1