Tandartsenpraktijk- websites

In dit digitale tijdperk ontkom je er niet aan om je praktijk te digitaal te adverteren en een website is daarbij het belangrijkste.

Wat je in gedachten moet houden bij het ontwerpen van een website, is dat dit ook moet aansluiten bij het imago van je praktijk. Als jouw praktijk niet aansluit bij het imago dat je op de website heb gecreëerd, dan bestaat de kans dat patiënten met verkeerde verwachtingen jouw praktijk bezoeken wat kan leiden tot klantontevredenheid.

Je moet dan ook een plan hebben voor het starten van jouw onderneming, zowel offline als online. Koop een praktijk met apparatuur waarvan je weet dat je ermee kunt werken. Gebruik alle informatie van de praktijk en zet deze op de website onder verschillende thema’s. Zo voorkomt je dat er een verschil is tussen de website en de praktijk en dat patiënten met de verkeerde verwachting je praktijk zullen bezoeken.

Wij kunnen u helpen met het ontwerpen en realiseren van een mooie website. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Client5
Client4
Client3
Client2
Client1